Jerom zijn doopsuiker

person Gepost door: Ine Brands list In: Inspiratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 2490

Een jaar na datum kom ik er eindelijk toe Jerom zijn doopsuiker online te zetten. 

Ohlalaaaa een baby! Jerom wordt bijna 1 dus hooooog tijd om eindelijk de doopsuiker online te zetten.

Een leuk concept creëren is één, maar dat doen voor je eigen bloed, dat vond ik alle drie keren echt machtig. Ik koos bij Jerom om te werken met diertjes en vroeg aan Sanne (die zalige madam van Petit Pourri) om me het initaal van Jerom grafisch op te maken met junglebladeren en luipaarden. Wat een leuke uitdaging om het typische lichtblauw voor een jongen op een hippere manier te brengen door het te combineren met zandkleuren en goud. 

Een heel deel van deze spulletjes zoals de gouden stickers, de doosjes, de stoffen en plastic zakjes, die kan je terugvinden in mijn winkeltje. Voor de lolly's deed ik beroep op RocksandRoll candy. Zij maakte mij de mooiste lolly's gebaseerd op het initiaal dat Sanne voor me ontwierp. Wil je graag een geboortekaartje laten maken zoals het mijne: 1 adres ==> Petit Pourri.

Ik combineerde dit alles ook met de supermooie foto's die Lynn Van Baelen van onze zwangershaps- en gezinsshoot. Ook deze foto's zijn van haar hand, daags na mijn bevalling. 10000 maal dank Sanne en Lynn, jullie inbreng maken een deeltje uit van mijn leven en daar ben ik heel blij om.

Nu aftellen naar meneer zijn eerste verjaardag! Spannend! Stay tuned op voornamelijk instagram (stories)

Tralala Ine

PS koop je bij ons babyspulletjes, dan krijg je ook zo een mooie ballon gratis erbij :)

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen