Zomers tafelen: 3x citroenen, 3x anders!

person Gepost door: Ine Brands list In: Inspiratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1761

De trend voor zomerse feestjes? Citroenen! Van echte citroenen op je feesttafel tot decoratie met citroenenprint: de zomer van 2023 draait helemaal rond ‘lemon fun’. Ik style voor jou 3 zomertafels met citroenen, maar 3x helemaal anders. Welke is jouw favoriet?

Ik trok mezelf voor mijn 40e verjaardag drie dagen terug in vakantiehuis Mam Haspengouw, waar ik de tafel dekte voor mijn vriendinnen en genoot van rust en lekker eten. Een tafel dekken, ik doe dat graag. En door er nu uitgebreid mijn tijd voor te kunnen nemen kon ik me helemaal laten gaan. Met als resultaat: 3 zomertafels met een citrus toets, maar alle drie helemaal anders. Laat je inspireren voor je zomerse barbecues, apero’s in de zon, verjaardagsfeestjes en zoveel meer.

Pink lemonade

Een zomerse tafel, geïnspireerd op vrolijke limonadekleurtjes: roze, geel en oranje. De eyecatchers zijn de felle kleuren van echte appelsientjes en bloemen, afgewerkt met decoratie in rozetinten. Instant happiness bij jezelf én je gasten, daar ben ik zeker van. 

Tip:

"Door te kiezen voor neutrale borden in combinatie met de felgekleurde decoratie wordt het geheel niet schreeuwerig." 

Stel deze Pink Lemonade zomertafel via hier helemaal zelf samen in de Lala-shop. Combineerstress? Geen zorgen, ik deed het denkwerk voor je en stelde het Pink Lemonade feestpakket samen waar alles in zit. 

Zin in nog meer inspiratie over dit zomers thema? Ontdek het op ons Pinterest bord

shop pink lemonade

Mediterraan 

Waan je op vakantie met onze nieuwe lijn tafeldecoratie, geïnspireerd door de Marokkaanse Souks. De felle blauwtinten zorgen voor mediterranean vibes en schreeuwen zomer! Hier willen je gasten maar al te graag hun voetjes onder tafel schuiven. 

Tip: door verschillende blauwtinten te combineren krijg je een super interessant geheel!

Stel deze Mediterraan zomertafel via hier helemaal zelf samen in de Lala-shop. Combineerstress? Geen zorgen, ik deed het denkwerk voor je en stelde een Mediterraan feestpakket samen waar alles in zit. 

Zin in nog meer inspiratie over dit zomers thema? Ontdek het op ons Pinterest bord

shop mediterraan

Lila lemon

Lila kleurtjes, citroenen en lavendel; met deze feesttafel haal je Zuid-Frankrijk naar je thuis. Een groene slinger, echte citroenen en lila-kleurige kaarsen geven de centerpiece van deze zomerse tafel een echte wow-factor.

Tip: knip enkele verse takjes lavendel (of ander moois) uit je tuin en leg op het bord van je gasten, steek in een vaasje als centerpiece, maak met een touwtje aan je servet vast, … 

Stel deze Lila lemon zomertafel via hier helemaal zelf samen in de Lala-shop. Combineerstress? Geen zorgen, ik deed het denkwerk voor je en stelde een lila lemon feestpakket samen waar alles in zit. 

Zin in nog meer inspiratie over dit zomers thema? Ontdek het op ons Pinterest bord

shop lila lemon

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen