Marcel en zijn giraffenfeestje

person Gepost door: Ine list In: Inspiratie Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1877

Binnenkort wordt onze Mr.M al 4 jaar. Dringend tijd om eens iets te vertellen over zijn giraffenfeestje toen hij drie werd.

blog_giraf_2.jpg

Ik ging aan de slag met de giraffenfeestprint die ik personaliseerde voor Marcel zijn feestje. In combinatie met die print koos ik voor natuurkleuren: zand, bruin, groen. Ik haalde kokosnoten (geen idee of ze in de savanne kokosnoten hebben hoor, maar ik vond het gewoon schattig) om fruit in te doen. Prikte de feestprint toppertjes in kleine cakes, een grote pot met koekjes erbij, en natuurlijk: lekkere taart. Duidelijk een feestje voor geen-tijd-in-de-keuken-dit-keer moment.

blog_giraf_3.jpg

Ik maakte een tafelloper die me deed denken aan de Savanne. Met een hele loper vol lekkers (lees: giraffenstrontjes) en mijn befaamde tafelslinger, was het meteen feest (voor al die kleine snoephandjes). Heb ik trouwens al ooit gesproken hier over mijn tafelslinger idee. Wel, DAT is nu eens DE manier om snel een feestje te pimpen. Je neemt twee potten met plastiek deksel (oploskoffie bijvoorbeeld), doet daar gewicht in, steekt een stok door het deksel en je spant een touw tussen de twee potten. Eender welke slinger hang je hieraan en klaar! Superhandig om snel feest te creëeren. Plus, als je geen muren hebt als achtergrond van je sweet table of geen zin hebt om iets aan de muur te hangen ... HANDIG! Ik maakte er hier eentje op de tafel én een ballonslinger achter de sweet table.

En zoals bij elke verjaardag, maakte ik ook een fotoslinger van onze M zijn 3de levensjaar. Dit keer als collage tegen de ramen.

Nog een dikke week en onze man wordt al 4! Dringend tijd dus voor nieuwe party preps! Tralalaaaa Ine

blog_giraf_4.jpg

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen