Pretoogjes gespot: een woodland feestje voor Lucy

person Gepost door: Ine Brands list In: DIY tips Uit: comment Bericht: 0 favorite Hit: 1044

We zien jullie Lala-feestje zo graag voorbijkomen! In ‘pretoogjes gespot’ babbelen we met enkele pretoogjesstrijders over hoe zij hun feestje aanpakten. Vandaag op de blog: een prachtig woodland feestje voor Lucy!

Hiep hiep hoera voor Lucy. Zij mocht 6 kaarsjes uitblazen en daar hoorde een leuk woodland feestje bij, dat mama Laura helemaal zelf in mekaar stak. Compleet met kampplaats, woodland sweet table en een zoektocht in het bos. “Ik maak op voorhand altijd wat moodboards aan op Pinterest rond thema’s die aansluiten bij Lucy’s interesses.”, vertelt Laura. “Lucy gaat ontzettend graag op ontdekking in de natuur, het woodland thema is haar dan ook echt op het lijf geschreven. Ze was meteen verkocht!”

Pretoogjesstrijders

Voor pretoogjes zorgen, dat doe je vooral samen. Dat heeft ook Laura goed begrepen. “De voorbereidingen voor het woodland feestje treffen we samen. Veel beslissingen gebeuren dan ook in samenspraak met haar. Zo is het volledig háár feestje.”

Een tip voor een echte wow-factor geeft Laura je ook nog mee: “Enkele details houd ik wel altijd een beetje geheim, zoals nu met de folieballonnen. Ook het versieren doe ik de avond voor haar verjaardag, zodat ze met het nodige wow-effect kan wakker worden op haar grote dag. Hallo pretoogjes!”

“Betrek de jarige bij het voorbereiden van het feestje en maak er samen hún feestje van!”

Verjaardagstraditie: pannenkoekenpret

Geen verjaardagsfeestje zonder een typische verjaardagstraditie! “Bij ons zijn dat pannenkoeken op bed voor de jarige. Instant feest!”

Lala-tip voor een geslaagd woodland feestje

De tip die keer op keer zorgt voor een onvergetelijk feestje, da’s een Lala-tip. Mama Laura heeft een leuke tip voor je: “Betrek de jarige bij het voorbereiden van het feestje en maak er samen hún feestje van!” Pretoogjes gegarandeerd!

woodland feestje

Ben je geïnspireerd geraakt door het prachtige woodland feestje van Lucy en wil je ook aan de slag gaan? Ontdek alle woodland producten nu in onze webshop.

SHOP WOODLANDFEESTJE

woodland feestje

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart april Mei Juni Juli Augustus september Oktober november december

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen