feestpakket smiley

feestpakket smiley€ 4,95€ 6,95

x 2€ 3,00€ 10,95

€ 25,85
Aantal Laatste items in voorraad

Pack description

Feestpakket smiley

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een smileyfeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw smiley feestje!

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

folieballon smiley


Smile! Instant happiness met deze smiley folieballon. Je kan hem vullen met helium om te laten zweven of vullen met lucht en ophangen (psst: da's beter voor de natuur). Deze folieballon heeft een zelfsluitend ventiel. Afmeting: 18 inch = 46cm

16 servetten fringe mix


Voeg een vleugje kleur toe aan je feesttafel met deze vrolijke servetten. In dit pak vind je 16 servetten, afgewerkt met een fringe randje. Instant feest! Ontdek ook onze bijpassende eco bordjes. Deze lijn is helemaal composteerbaar.

Aantal: 16 servetten in 8 verschillende kleuren

Afmetingen: klein formaat

slinger fringe crêpepapier geel


Gele slinger van crêpepapier met fringe. In totaal is deze slinger 3m lang. Knip 'm zoals op de foto in stukken of gebruik in zijn geheel voor een coole backdrop, hang boven je feesttafel, in de deuropening, onder je ballonslinger, ... Pretoogjes gegarandeerd! 

8 bordjes streepjes geel groot


Voeg een vleugje kleur toe aan je feesttafel met deze vrolijke bordjes. Set van 8 bordjes, gemaakt van dik karton. Instant feest! Ontdek de bijpassende producten van deze vrolijke collectie.

Afmetingen: 267 x 267 x 6mm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen